Arme & Municione

Gjuetia Turistike

Qitje me Piatel

Qitje me Piatel

Pajisje per Peshkim

Pajisje per Zhytje

Fishekzjarre

Arme & Municione


guns Në firmën tonë do të gjeni armë gjysëmautomatike, sovrapposte, cifte, teke, pushkë ajri, balestra të prodhimeve ekskluzivisht... Me shume

Aksesore Gjuetie


accessories Ne tregtojmë aksesorë të ndryshëm që kanë të bëjnë me gjuetinë siç janë: vegla pastrimi, çanta gjuetie, këllëfë armësh... Me shume

Peshkimi


peshkimi Për të apasionuarit e peshkimit firma jonë ofron kallama: fikse, bologneze, match, spinning, surf casting, trolling, jigging etj... Me shume

Zhytja


zhytja Në firmën tonë do të gjeni kostume të firmave Imerssion, IST dhe Aquarious. Këto produkte ofrohen në një shkallë të... Me shume

Gjuetia Turistike


gjueti Ne tregtojmë aksesorë të ndryshëm që kanë të bëjnë me gjuetinë siç janë vegla pastrimi, çanta gjuetie, këllëfë armësh, thika... Me shume

Qitje me Piatel


piatel Fusha e qitjes me pjatel ndodhet në Bërzhitë, 13 km larg Tiranës në rrugën drejtë Elbasanit. Ajo është e përbërë... Me shume